logo

Zwarte korte laars met hak

Het spannende avontuur was dus nog niet afgelopen!
Ik bekeek het lange leer in mijn hand nauwkeurig, nu op mijn gemak met toestemming van de eigenaar, en zag dat het inderdaad prachtig glimmend dik rundleer was, die de laarzen een natuurlijke stevigheid gaven.
Er had inderdaad geen broek onder gepast.
Naast een leren jack zag ik het beloofde leren gezichtsmasker en nog een kledingstuk dat ik niet direct kon thuisbrengen.
Hij probeerde heel ervaren te klinken.Na een minuut of tien kwam Nel opnieuw klaar.Hij had het erg warm gekregen van de alcohol en het zoenen met Nel.Hij deed zijn helm af en zei, zichtbaar geschrokken: Sorry, ik had je niet gezien!Hij lachte een rij witte tanden bloot en zijn blonde kuif danste boven zijn grote ogen.Misschien durf ik dan ook wel mijn masker af te doen en kun je zien wie onder deze code voucher for currys geile leren outfit verborgen zit.
Het waren prachtige kniehoge strakke rijlaarzen, die nu opeens een stuk korter en conventioneler leken dan vór mijn metamorfose tot geile leerboy in kruishoge laarzen.
Zo kan ik je ook niet door laten lopen.
Vroeg Nel, nadat ook zij weer op adem was gekomen.De broek zat als gegoten - wij deelden duidelijk dezelfde maat.Thomas kwam van de andere kant van de kamer terug met nog een bundel zwart leer.Dan zie ik niet dat jij het bent.Nu was ik er klaar voor.Hij knikte en drukte zijn bovenlijf tegen het mijne.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap