logo

Treinkaartjes met korting mei 2018

Laat je je graag in korting kaartjes plopsaland coo luxe vervoeren?
Als je een beetje slim zoekt, hoef je eigenlijk nooit het volle bedrag te betalen voor je treinreis.
In tegenstelling tot op Koningsdag kun je op 5 mei ook gebruik maken van de overige treinkaartacties die op dit moment lopen.
Dagretour met korting, met een voordelig dagretour reis je binnen én dag van en naar twee stations naar keuze.
Doorgaans vallen de edities van de hema Treinacties in de maanden februari of maart, mei of juni, augustus en november.In de regel zijn internationale treintickets 3 korting penshop nl maanden van tevoren het goedkoopst.Lees meer, getagd met aanbieding, korting, reizen, trein, Treinreizen, goedkoop met de trein reizen in april 2018 of de erop volgende maanden?Meer over de hema Treinactie 2017/2018, lees je op deze pagina.Hema Treinactie: data voor 2017 en 2018.
Wat moet je weten over deze 5 mei retour: Dit extra voordelige dagretourtje is alleen online te verkrijgen t/m 5 mei.00 uur.
Ook deze zult u terugvinden op onze website, zodat u een dagje kunt shoppen over de grens van Duitsland of België, een stedentrip naar steden als Parijs, Berlijn en Londen of zelfs een complete treinvakantie kunt boeken met korting.
Regelmatig organiseren winkels als Blokker, Albert Heijn, de Spoordeelwinkel, Kruidvat, Hema, Delifrance, ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en La Place treinkaart acties.
U ontvangt voor 36 ( 12 per dagretour) drie NS Weekenddagretours voor een bestemming naar keuze, waarmee u een leuk.Eigenlijk zijn er altijd wel aanbiedingen verkrijgbaar.Reizen met de 5 mei retour.Dan raden wij je aan om je in te schrijven voor de hema nieuwsbrief.Deze kun je openen met een OV-chipkaart, maar ook met een geprint treinkaartje of een treinkaartje dat je bij de kaartautomaat koopt.Aanbiedingen in april 2018 De leukste trein aanbiedingen vindt.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap