logo

Patroon jurk korte mouw


patroon jurk korte mouw

E N - Pijlen op patroon: recht van draad - MV: middenvoor - MR: middenrug - Het korting pampers patroon is inclusief naadwaarde (0,75 cm) N Tip: Indien de stofbreedte minder bedraagt dan 140 cm, kan je het aantal en de breedte van de plooien aanpassen.
Een jurkje voor naaisters met een beetje ervaring en voor beginners die houden van een uitdaging!
De jurk valt redelijk kort, hou eventueel rekening met de afgewerkte lengte van de jurk bij het knippen van het rokpand.
Voorlopig is de jurk beschikbaar in maat 80-116.Naai de zijnaden en de mouwnaden dicht.Inclusief zoomwaarde raag en knopenbeleg Plooi ter hoogte van de rand van het voorpand 3 cm om en strijk plat (goede kant op goede kant).Start je zoektocht voor jou eigen patroon hier en je kunt morgen al aan de slag.Strijk het andere kraagdeel 0,75 cm (naadwaarde).
Deel gerust je resultaat op facebook of instagram met de #Lucyjurk.
Plooi nu het andere deel van de kraag naar binnen.Naai het mouwbeleg volledig dicht (ontplooi kortingscode vd 20 de gestreken plooi dus een beetje).Naai de schoudernaden van het voor- en achterpand aan elkaar.Plooi het knopenbeleg.Mouwen Speld het centrum van de mouwen vast ter hoogte van de schoudernaden.Keer de kraag om en strijk ze plat. .2018 - New Skool Exploitatie.V.Naai de mouwen vast aan het bovenstuk en werk de naden af met de overlock of zigzagsteek.Maak een klein knipje in de omgeplooide hals zodat deze terug mooi open valt (rode lijn op foto hieronder).


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap