logo

Ov chipkaart korting noord brabant


20 euro: treinen van NS en Connexxion Basistarief Het basistarief, dat ook wel vaste voet of opstaptarief genoemd, is een bedrag waarmee de reissom wordt begonnen.
Zakelijke reizigers kunnen reizen op rekening met een NS Business Card.
0,179 Overijssel/Flevoland Voor de Qliner 345 Emmeloord-Lelystad gold een tarief van 0,149 (2011 0,156 (2012) en 0,162 (2013).
Kaartsoorten, er zijn twee kaartsoorten die landelijk zijn te gebruiken, de anonieme- en de persoonlijke OV-chipkaart.Betaalmethoden Reizen op saldo Op de anonieme- en persoonlijke OV-chipkaart kan saldo worden geladen waarmee reizen kunnen worden betaald.Social media Om ikea cadeaubon albert heijn artikelen te kunnen delen via social media (Twitter, Facebook, etc) is een cookie nodig.Dit geldt voor een overstap van bus, tram of metro naar bus, tram of metro en een overstap van trein op trein.Het abonnement kunt u aan elke uithof korting anwb persoonlijke OV-chipkaart koppelen.8 euro: De Volans -bussen van Arriva.U kunt 2 OV-fietsen huren met 1 abonnement.
Uit dit onderzoek bleek dat het onder andere mogelijk was om meerdere keren uit te checken en dat er gratis gereisd kon worden door én pas telkens te manipuleren.
Tot was het 0,199, daarna 0,202, zie PDF op 0,223 op, per 2 april verlaagd 0,207 op, per 2 april verlaagd Tarieven Westerschelde Ferry, Zakelijke reizigers worden wel over deze marge geïnformeerd, zie zakelijk dalabonnement, Mijlpalen OV-chipkaart, RET luidt einde tijdperk van de strippenkaart.Bij het uitchecken wordt dit bedrag, minus de reiskosten, teruggestort op de kaart.6 euro: treinen van Arriva met het Arriva Dalkortingproduct 8 euro: De Volans -bussen van Arriva.OV-Begeleiderskaart, speciaal voor begeleiders van mensen met een beperking is er de OV-Begeleiderskaart.Vanaf december 2009 werd dit mogelijk met een voordeelurenabonnement op een persoonlijke OV-chipkaart.

Zuidtangent Haarlem-IJmond Connexxion Zaanstreek (2011-2021) Connexxion Haaglanden Streek (2002-2009) Duin- en Bollenstreek/Leiden Rijnstreek/Midden-Holland Connexxion Noord-Holland Noord (2008-2018) Connexxion Arnhem Nijmegen Connexxion, Novio Hele provincie Utrecht excl.
Daarnaast had het GVB de chipkaarten extra goedkoop gemaakt om zoveel mogelijk mensen te laten overstappen.
Vanaf april dat jaar kon er in de Connexxion-bussen in de Hoekse Waard, op Voorne-Putten, binnen Ridderkerk en Barendrecht, binnen het gehele metronetwerk van Rotterdam en op de Hoekse Lijn van de NS met de OV-chipkaart gereisd worden.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap