logo

Metro parijs korting


Een los kaartje voor jezelf zou dan 3,45 kosten.
We zijn met 4 personen.
We verblijven dan in Novotel Paris target coupon code retailmenot Charenton, 3-5 Place des Marseillais, 94220 Charenton-le-Pont.
Volgens mij ben ik het goedkoopst uit met een Navigo Semaine, waarmee we ook naar Versailles kunnen, klopt mijn denkwerk?
Ik denk dat voor ons tweetjes de carnet een goede oplossing is?Alvast heel hartelijk dank!Nog een laatste opmerking: Mocht de dag die je kiest voor Disneyland een zaterdag of een zondag zijn en iemand in je gezelschap is jonger dan 26 jaar dan moet je kiezen voor een Ticket Jeunes Weekend want die kost rainforest cafe vouchers london je dan maar 8,10 per.Je kan dan gebruik maken van alle openbare vervoer en krijgt bovendien kortingen op vele bezienswaardigheden.Om van het vliegveld naar Esbly te gaan kies je voor het RER station op het vliegveld en neem daar de RER lijn B Direction Saint Remy les Chevreuse.

herz kortingscode />

Veel plezier daar Jacqueline, 01:14 #138 Wij gaan met zn drieen (25, 27 en 62 jaar) 5 dagen naar Parijs en overnachten in een Disney hotel.
Reactie infoteur, Hoi Hennie De Sacre Coeur en Eiffeltoren liggen binnen de binnenring van Parijs en liggen daarmee alle twee in de zones 1-3 dus met een gewoon kaartje kan je dat doen.
Je bent er dan in een dik half uur.Die Paris Visitekaart moet je wel vijf opeenvolgende dagen gebruiken.Kunt u mij advies geven welke lijnen we moeten nemen?Welke metro kaartjes kan ik het beste aanschaffen?Overigens rijdt er een trein van het station van Gisors rechtstreeks naar Parijs in 1 uur en 29 minuten en dan kom je aan bij station Saint Lazare in hartje Parijs.Groetjes Femke Reactie infoteur, Hallo Femke Je hotel ligt in de zone 2 en het dichtstbijzijnde metrostation is Gallieni aan de metrolijn.We verwachten vrij veel gebruik te maken van het openbaar vervoer en met name de metro.Peter Nelleke, 11:14 #166 Hallo, Komend weekend gaan we met de Thalys naar Parijs (voor de 1e keer) Ons hotel zit op de hoek Rue de la Fayette en Rue Louis Blanc.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap