logo

Kortingscode serious request webshop

3FM Serious Request webshop te huur korte mare leiden staat online.
Glazen huis, de week voor Kerstmis, maandag 18 december, gaan de 3FM djs Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn weer het kaartjes met korting efteling glazen huis.
Voor de veertiende editie van 3FM Serious Request wordt het Glazen Huis opgebouwd op het Marktplein in Apeldoorn.
Waar wacht je nog op?!De opbrengst uit de webshop komt ten goede van de actie.Heb je vragen over de actie?De 3FM Webshop voor #SR16 is geopend!Vanaf NU is de webshop live en kun je je digitale winkelwagentje volgooien met toffe shirts, truien, sokken, beanies, slabbetjes, mokken, festivalbandjes en kersttruien.Gedaan door het verlenen van een starterskapitaal of kit dat zijn of haar leven helpt op te bouwen.Samen met een aantal bekende Nederlanders heeft Wendy een schilderij gemaakt die Lola Brood uiteindelijk gaat afmaken.Op dit moment is de veiling gesloten.Hieronder vind je nog meer voorbeelden van wat er met een bepaalde bijdrage al gedaan kan worden.Vrijdag 9 december :00 uur.
S.Oliver, de partner van wendys vrienndinnencampagne, zorgde voor een verrassende wending en heeft het schilderij gekocht voor.000,-!
Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2017 sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.
Door je te kleden in een cool t-shirt of longsleeve, een warme trui, een schattig rompertje of een spatvrij slabbertje natuurlijk!
Hoe 'draag' je nou het beste uit dat je 3FM Serious Request steunt?Zomerse T-shirts, college truien, winterse mutsen of koelkastmagneten.Wendy in actie, tijdens de lancering van wendy #17, het decembernummer met het thema De kracht van familie, is Wendy een actie gestart voor Serious Request.Al voor 3 euro kan een kind via het Rode Kruis een bericht naar zijn of haar familie sturen.Ster Advertentie, kijk live naar 3FM, sTER Advertentie.Stuur me naar die webshop!Je kunt op verschillende manieren doneren aan 3FM Serious Request.You name it, we'll sell.Van 18 tot en met 24 december maken de 3FM djs non stop radio vanuit het Glazen Huis, zijn online en op tv te volgen, en roepen heel Nederland op om in actie te komen voor deze stille ramp.

Voor.000 euro kunnen er vier nieuwe motoren aangeschaft worden waarmee Rode Kruis-hulpverleners vermissingsberichten kunnen verspreiden in een gebied.
FAQ of contact ons via, twitter of, facebook, sTER Advertentie.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap