logo

Kortingscode arriva abonnement


Deze treinkaartjesactie van Spoordeelwinkel kost 33,- en bestaat uit 3 weekend-dag-retours die je kunt gebruiken op een zaterdag of een zondag in 3 verschillende seizoenen.
Etos: treinkaartjes actie superdaltickets Vanaf maandag 2 oktober t/m Etos weer eens een keer treinkaartjes in de container store promo code aanbieding.
ADR Persgroep: Lezersaanbieding NS dagretouractie In de webwinkel van het Algemeen Dagblad en de regionale kranten van De Persgroep, die gezamenlijk onder het merknaam ADR vallen kon je t/m 26 november 2017 voordelige treinkaartjes kopen. .
Je kunt hiermee de hele dag reizen tot.00 in de vroege ochtend van de volgende dag.
Deze e-treintickets zijn persoonsgebonden dus neem altijd je identificatiebewijs mee als je ermee gaat reizen.Reizen met de Uitslaaptoer Met deze e-tickets hoef je niet in of uit te checken.Te gebruiken van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend en op feestdagen de hele dag.Korting naar België Bekijk Actie Tijdelijk reist u goedkoop met de trein naar België middels een Superdagretour.Met deze treinkaartjes, die geleverd werden in de vorm van eenmalige chipkaarten, reis je 1 dag onbeperkt door heel Nederland.Stap je in tijdens de daluren dan kun je de reis afmaken in de piekuren.Een ideaal treinkaartje dus om verschillende steden op én dag te bezoeken.Zoals bij de meeste treinkaartacties en dus ook bij deze kun je alleen reizen tussen.00.00 uur, in alle treinen van NS, Arriva, Connexxion, Veolia, Syntus en Breng.Bij deze dagretour aanbieding zat je niet vast aan een vaste bestemming en kon je dus zelf de twee stations uitkiezen waartussen je wilde reizen.Reizen mag op elke dag in de week als je maar.00 instapt.Spoordeelwinkel: Eén dag in het weekend 1e klas heen en weer reizen tussen twee stations voor maar.
Bij deze treinkaart actie van Spoordeelwinkel zat een warme drank een hartige snack bij én van de vele Bakker Bart filialen inbegrepen.
NS Treinpakkers Dagretour voor maar.Wel op het binnenlandse traject van de Intercity Brussel en Berlijn.Trein-e-tickets zijn namelijk persoonsgebonden.Wanneer je hier alle gegevens hebt ingevuld en er betaald is ontvang je een e-mail met daarin de 3 NS couponcodes.Dit treinkaartje kun je niet gebruiken in de Thalys.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap