logo

Korting movie park all inclusive


Een persoon kan wel later aansluiten bij het gezelschap indien er vooraf voor deze persoon al betaald is voor het gekozen arrangement van het gezelschap.
Ja geen enkel probleem, stuur de aanvraag via het contactformulier naar de desbetreffende locatie, en u krijgt binnen 24 uur een offerte op maat conform uw wensen en voorkeuren.
Overtocht van 387 korting 56 percnt; voor 169, hotel compleet gerenoveerd!Van 145 korting 59 percnt; voor 59 Sfeervolle, wereldse en unieke sfeer van 96 korting 74 percnt; voor 25 Laatste kamers!Maandag t/m donderdag geldig voor 2-uurs All-in Diner.Voor groepen gelden andere tarieven en arrangementen.Gasten met een dieet kunnen heerlijk bij ons eten. .Nee, korting kermis tilburg honden zijn niet toegestaan bij alle Watertuin locaties, uitzondering is Watertuin Schiedam, waar de hond alleen op het terras mag komen.Dit verzoek vooraf graag per e-mail verzenden met hierbij een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel en een kopie van het legitimtatie bewijs van de persoon die de factuur ondertekent.Wat houdt de Hight Tea in?
Boekings- en toeslagkosten) voor een dagje Welness deze is geldit t/m 15 augustus 2018 - vouchers worden uitgedeeld zolang de voorraad strekt.
We hebben al 2 uur gezeten maar we willen nog langer blijven?
Op de dag zelf dient degene die de factuur ondertekent een visitekaartje mee te nemen op naam, van het bedrijf.
Bij de receptie melding maken van de gemaakte afspraak over het betalen code promo flying blue inscription op rekening.Ook is het niet mogelijk om alle producten op verschillende grillen, pannen en platen, en met verschillende bladen, tangen, messen en vorken te bereiden.(dus niet binnen) Hebben jullie cadeaubonnen?Niet geldig in combinatie met andere (korting) acties en op feestdagen.Heeft u een allergie, neem contact op met het desbetreffende filliaal om de mogelijkheden voor uw specifieke allergie te bespreken.Ja dat is mogelijk, iedere locatie heeft verschillende ruimtes en faciliteiten voor (grote) groepen.Kinderen mogen alleen onder begeleiding in de tuin wandelen in Naaldwijk.Van 149 korting 55 percnt; voor 67 De laatste kamers!

Kunnen we met een grote groep terecht?


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap