logo

Korting itunes kaart belgie


Heb je de nieuwe iPhone gereserveerd of waag je het erop en probeer kortingscode autohuur usa je het toestel zonder pre-order te kopen, dan kan de reis naar vvv bon besteden bij jumbo Duitsland beginnen!
Deze vragen en meer worden in dit artikel beantwoord.
Met de app of via m/de/shop/buy-iphone/iphone6s (waarbij je iphone6s vervangt door de naam van de desbetreffende iPhone) bereik je de reserveringspagina.
Houd er rekening mee dat het winkelcentrum.00 uur sluit, waarna je buiten moet wachten.
Vaak heb je het toestel dan als eerste in huis en bespaar je én of twee tientjes, al ben je natuurlijk wel brandstof kwijt om af te reizen naar een van de Duitse Apple Stores.Die vind je in praktisch elke supermarkt in Duitsland.IPhone zonder reservering kopen, jaarlijks reizen talloze Nederlandse Apple-fans naar Duitsland af om de nieuwste iPhone iets eerder en goedkoper aan te schaffen.Vanuit grenssteden als Arnhem code promo becquet port gratuit en Nijmegen ben je bijvoorbeeld in een uurtje in Oberhausen.Ben je op zoek naar een product?Maar waar moet je precies op letten als je een iPhone in Duitsland reserveert of koopt?
Apple Store Oberhausen Adres: Centroallee 147, Oberhausen Telefoonnummer: Openingstijden:.00.00 uur (afwijkend tijdens release) Reistijd: 1:40 uur (Utrecht 1:06 uur (Nijmegen) Meer info: m/de/retail/centro/ Is het je niet gelukt om een iPhone te reserveren, dan kun je onder meer afreizen naar de Apple Store.
Deze aankopen vallen buiten je bundel.
Kan ik Nederlands als taal instellen in plaats van Duits?Voor ongeduldige Apple-fans is het een optie om naar Duitsland af te reizen voor de nieuwe iPhone.Op hoeveel jaar garantie heb ik recht?We raden aan om dat laatste te doen.Je hoeft niet direct te betalen, maar wees wel op tijd aanwezig zijn in de gekozen Apple Store om de iPhone op te halen.

Apple Store Düsseldorf Adres: Königsallee 2, Düsseldorf Telefoonnummer: Openingstijden:.00.00 uur (afwijkend tijdens release) Reistijd: 2:00 uur (Utrecht 1:17 uur (Nijmegen) Meer info: m/de/retail/duesseldorf/ Een ander populair adres voor Nederlandse Apple-fans is de Apple Store in Düsseldorf.
Zorg wel dat hij het juiste formaat heeft; recente iPhones gebruiken nanosim.
Ook bijzondere fotos ontvangen we graag!


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap