logo

Korting fnv greenchoice
korting fnv greenchoice

Jaarvoordeel kennis 12 korting op cursussen bij NHA Meld je nu aan voor een taal-, beroeps- of hobbycursus en ontvang 12 korting op het lesgeld.
Bestel nu voordelig huishoudelijke apparaten met kortingen tot 50!
Jaarvoordeel vakantie Met 5-20 korting op vakantie met Kras Ga voordelig op vakantie met een van de vele soorten reizen aangeboden door Kras.
Sector voordeel 10 korting op anti-slip schoenen Leden van FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie ontvangen 10 korting op het ruime assortiment van Shoes for Crews.Je bijdrage park n fly promo code dfw aan de FNV is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.Jouw auto, reis, woning en fiets.Meedraaien als hard wear korting vrijwilliger op een zomerkamp is mér dan vrijwilligerswerk.Omdat een lidmaatschap betaalbaar is voor iedereen.
Jaarvoordeel sport 10 extra korting bij.
Tijdelijk voordeel coaching, strandcoaching op Terschelling, krijg nieuwe energie voor het tweede deel van je loopbaan, met Strandcoaching 50 plus vrouw!Bekijk hier het aanbod!Bij Greenchoice bespaar je, als FNV-lid, flink op je energiekosten.Ontdek het nu extra voordelig.Tijdelijk voordeel Vakantie Voordelig op MiniCruise met dfds Ga er dit najaar lekker even tussenuit met een 3- of 4-daagse MiniCruise naar Newcastle.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap