logo

Korting bus eindhoven

De provincie stelt ieder jaar de praxis folder korting tarieven en de kaartsoorten voor het openbaar vervoer in Brabant vast.
Op de OV-chipkaart kun je een kaartje of abonnement zetten.
Combineer je leeftijdskorting met het Dalkortingsproduct.Connexxion Dal Vrij 65, met het Dal Vrij 65 reis je met de bussen van Connexxion in Zeeland, Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee en Noord-Holland en met alle bussen van Breng.Je kunt er ook saldo op laden om mee te reizen.Weekend Vrij, met Weekend Vrij reis je onbeperkt in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders.In deze brief staat ook hoe je gebruik kunt maken van gratis openbaar vervoer voor jezelf en je gezinsleden.Met dit abonnement reis je in de daluren van maandag tot en met vrijdag na 9 uur de hele dag.
Kijk voor meer informatie op de website van de Meedoenbijdrage.
In de bus zelf is nog steeds een ritkaartje en dalurendagkaartje te koop.
Op de volgende pagina's lees je er meer over.De gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Barendrecht bieden 65-plussers in 2017 gratis OV aan.9292 reist met je mee, telefoonnummer: (0,90 p/m max.Daarnaast heb je natuurlijk de OV-jaarkaart voor studenten, het studentenreisproduct. .Inschrijven kan via /.Standaard korting bij bus, tram en metro.Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Eindhoven.

Een persoonlijke OV-chipkaart kun je aanvragen via.
Alleen voor kinderen tot 4 jaar is de kaart niet nodig.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap