logo

Korting bioscoop cinestar

Er wordt naar hartelust gesleed in het Görlitzer Park in Kreuzberg Winterwelt am Potsdamer Platz Elke winter wordt het drukke verkeersplein Potsdamer Platz omgetoverd tot een ichica kortingscode verzendkosten kleine winterwereld Hoewel het niet de mooiste kerstmarkt van de stad is, kun je hier wel het beste genieten.
Terwijl de reep ligt af te koelen, kun je een bezoek brengen aan het grote Franse warenhuis Galaries Lafayette, dat om de hoek gelegen ligt.
En dat midden in de stad!Men neme een toffe locatie (vaak een oude fabriek of voormalig warenhuis een dozijn Berlijnse designers en kunstenaars en je hebt een onwijs leuke markt.Grote, kleine, private, openbare, historische, kunstige en grappige musea.Hoewel er in Duitsland wel wordt geschaatst stoomt de passie voor schaatsen bij Duitsers niet zo door het bloed als bij Nederlanders.Nog een favoriet: boeken en bagels bij Shakespeare Sons Verlaten gebouwen bezoeken Urbexen in de winter heeft charme.In het weekend kun je een bezoek combineren met een wandeling over de grootste markt van Berlijn op Winterfeldtplatz.Dussmann Kulturwarenhuis Op vijf verdiepingen vind je een enorme collectie boeken, DVDs, platen, CDs en kaarten.
Zo staat Berlijn helemaal in het teken van de landbouw tijdens de Grüne Woche, komt modeliefhebbend Berlijn samen tijdens de Berlin Fashion Week en draait alles om technische innovaties tijdens de Transmediale.
De rust, de maanden januari en februari zijn vooral erg rustig in Berlijn, zo kun je op je gemak genieten van alle goede musea en toffe tentoonstellingen in de stad.
Voor iedereen wat wils dus!Kaffee und Kuchen versmaden in een knus café, te slenteren door de sneeuw of om in alle rust én van de vele tentoonstellingen bezoeken?Uitgekeken raak je hier nooit!Reserveer wel, want het is een populaire winterlocatie!De winter kan behoorlijk donker en koud zijn in Berlijn.Schaatsen, rodelen of sleeën, musea bezoeken, shoppen (boeken, vlooienmarkten en concept stores).


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap