logo

Korte vakanties ijsland
korte vakanties ijsland

Vanaf half november tot eind februari is het al donker wanneer je in Reykjavík arriveert.
Ook de grote rommelmarkt Kolaportid is aan te raden.
Verder zuidwaarts ligt het plaatsje Vík, met indrukwekkende lavastranden easyjet promotional code student en bizarre rotsformaties zoals Reynishverfi en Dyrhólaey. .
Hierdoor kunt u in een korte periode het echte.Om de vogels rust te geven is Dyrhólaey tot half juni niet toegankelijk voor het publiek.Overnachting nabij de luchthaven in Keflavik.Leuk om deze dag te doen: EXC31 code promo agnes b maquillage Gletsjerwandeling Zuid, dag km, waterval, streekmuseum en lavastranden, je rijdt vandaag van Vik/Skogar naar Selfoss/Fludir.Ook beschikbaar als 6-daagse en 7-daagse variant.
Op korte rijafstand van je accommodatie ligt de 60m hoge waterval Skógafoss en het interessante streekmuseum in Skógar welke zeker een bezoek waard zijn.
IJsland is namelijk een erg uitgestrekt land, waardoor u veel tijd kwijt bent met reizen.
Direct na aankomst haal je de auto op en rijd je naar Reykjavík, voor de eerste overnachting. .
De, iJsland, korte, fly-Drive autoreis brengt je langs geisers, gletsjers, vulkanen en watervallen, kortom naar alle hoogtepunten van Zuid.Nationaal Park Thingvellir ligt op de breuklijn van de continenten Europa en Amerika, waardoor er diverse ravijnen en diepe kloven te vinden zijn. .Maar ook voor mensen zonder huidproblemen is het een heel fijn zwembad om in te vertoeven.Binnen een uur rijdt u vanuit Reykjavik naar het mooie openluchtzwembad.Deze bijzondere stad heeft u veel te bieden.Dag 1 50 gamestop coupon codes 10 off km, aankomstdag verblijf Reykjavík, middagvlucht vanaf Amsterdam of Brussel naar keuze.In het kerkje zijn prachtige gebrandschilderde ramen te vinden.

Bekijk aanbieders, bezienswaardigheden voor korte vakanties op, iJsland, voor korte vakanties op, iJsland zijn er diverse bezienswaardigheden die binnen én dag vanuit Reykjavik te bereiken zijn.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap