logo

Korte metten mee maken

Op die opvolger van Busted Jukebox, Vol.
Ook Romanoffs door Simone Felice geproduceerde tweede is immers weer een ebay coupons codes september 2018 echte dijk van een singer-songwriterplaat.
Toen hun tweede album Put Your Needle Down de veel te hoge ambities code promo the north face 2018 van hun platenlabel niet bleek waar te kunnen maken, werden de Sisters door dat laatste prompt gedumpt.
Zelfs wat voorzichtig bluesy spul.
Met studioplaten als Ways Not To Lose, Loaded, Smoke Ring Halo, The Muse en Paradise en een hele trits live -schijven ook trokken ze langzaam maar zeker de strop rond de halzen van heel wat potentiƫle liefhebbers van hun materiaal dicht.Enkel voor het catchy niemendalletje specsavers eye test voucher sutton in ashfield Drive That Fast ging ze elders in de leen.Het uitgangspunt is immers nadrukkelijk een folkgeluid.De zeven nieuwe tracks zijn zonder uitzondering alternatieve versies ervan.Flink wat Wilder- en RS Field-originelen, maar ook een heleboel covers.Alles wat van een relatie overbleef.
Andere erbij betrokkenen waren onder meer Kersten de Ligny (zang en percussie Rene Kaaij (piano, keyboards, accordeon, congas, drums, omnichord en zang, Jim Morrison (viool Frans Cornelissen (trombone Wouter van Bemmel (trompet Linley Hamilton (eveneens trompet) en Rogier van der Erve (drums).
Zelden een plaat gehoord, die gelijk vanaf mijn eerste beluistering ervan een dergelijke impact op me maakte als deze.
Resten er ons daarna nog: de nerveuze blues roots van This Is It, het zomers luchtige Sparkling Wine, het gelijk door enkele serieuze mood swings opvallende titelnummer en de Zuiders broeierige, best wel wat swampy aandoende afsluiter Cant Look Away.
Wat vrijwel meteen opvalt is het atmosferische karakter van veel van de liedjes hier.All The Luck In The World torgeir waldemar Jamais Vu (Jansen Records / pias) (3,5 De Noor Torgeir Waldemar is een hier graag geziene gast.Prima Euro Americana dus!Omdat het woord in het Latijn ochtend betekent, terwijl de gebeden meer in de nacht dan in de ochtend worden uitgevoerd, wordt tegenwoordig vaker de term vigilie gebruikt.Voor de productie van Settling Scores Vol.

Zowel zijn naar zichzelf vernoemde debuut als het vorig jaar verschenen geheel No Offending Borders zijn immers ijzersterke songcollecties.
En dat is haar volste recht natuurlijk.
Tien van de twaalf liedjes nam hij voor zijn rekening en dan weet je het wel zon beetje.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap