logo

Korte lening rabobank


Ik vind Victor.
Vergelijk dat maar eens met een beter functionerend bedrijf, dat ook geld moet lenen, maar daartoe tijdig besluit, en "spoed" dus nooit aan de orde komt.
ING en ABN Amro steken respectievelijk 200 miljoen en 150 miljoen euro in automatisering van IT-systemen.Boot: "Dan moet je opeens de concurrentie aangaan met digitale bedrijven zoals Google.".Philips is een aktueel voorbeeld, maar zonder te willen stellen dat elk "signaal" een faillissement betekend.ING splitst zichzelf op waardoor onduidelijk is wat uiteindelijk overblijft, met de kanttekening dat het aanpassen aan de omgeving wel meer in het DNA van die bank zit.Zeker niet, automatisering kennen we inmiddels allemaal.
Ook bij de Rabobank kost de reorganisatie vd kortingscode 2018 tussen 2013 en 2016.200 arbeidsplaatsen en over die ingreep is het laatste woord nog niet gezegd.
Banken hebben natuurlijk ook een zorgplicht en de verantwoordelijkheid dat een klant de juiste lening afsluit, dat ontkent de Knab-directeur ook niet.De macht van de banken verdwijnt helemaal.Consumenten creƫren een eigen platform napster promotional code 2018 waarmee ze producten aanschaffen.Is dat niet griezelig, bankmedewerkers die door je twitterberichten en Facebookfoto's struinen om te kijken of je wel deugt voor een nieuw krediet? .Directeur Knab, sterker nog, banken hebben in de toekomst meer informatie van hun klanten dan ooit, zonder dat daar fysieke arbeid voor nodig.In grafiekvorm, na een arbitraire halvering van de hoogste 2 waarden voor een iets mooier grafiekbeeld: Loading Image.Meer langere verhalen en achtergronden op NUweekend.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap