logo

Korte krachtige verjaardagswens
korte krachtige verjaardagswens

Ik beloof dat ik er voor je zal zijn en ik beloof om heel stil te zijn.
Verjaardagstekst voor een vrouw Verjaardagen zijn net als wijntjes; je geniet er meer van als je niet telt hoeveel je er al gehad hebt.
leeftijd is net als.Deze persoon is ofwel helemaal tuk op jou of wil enkel die indruk geven aan iedereen, omdat jij beroemd bent.Deze persoon heeft allicht wat beters te doen dan op Facebook te zitten.Ze gaan van lekker sympathiek, tot heftige passief-agressieve fuck yous.In comic sans : oude mensen posten dit met de korting trein 40 beste bedoelingen want ze zien je graag.De dag nadien : dit is een doorbakken verjaardagswens, verpakt in een knapperige sorry.ik geef je een kaartje voor een sprankelende dag.
Laat je maar flink verwennen, want vandaag is jouw verjaardag!
Nu nog alles liken en je verjaardag zit erop!
Vandaag is het feest en iedereen is blij, er is er én jarig en dat ben jij!Ga nooit weg zonder te praten, dat doet een hart zo'n pijn.Wij wensen je een super leuke verjaardag toe met veel verjaardagtaart en verjaardagscadeautjes Een dag in het jaar Mag iedereen het horen Wij vieren vandaag Dat jij werd geboren.In de meeste westerse landen, waaronder België en Nederland, is de verjaardag dezelfde als de geboortedag. .De spitsvondige e-card : een prent met een simpele tekening en een grappige oneliner die loeihard betrekking heeft tot jou.

Niet alleen mensen vieren een verjaardag maar ook bedrijven en verenigingen kunnen een verjaardag vieren.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap