logo

Korte gedichten voor op kerstkaart


Dan heeft iedereen een korting ah box grote glimlach.
Wat is een winter zonder kou?
Voeg ons toe aan uw pathe cadeaukaart gebruiken Facebook pagina.Altijd de mooiste gedichten op uw Smartphone?Korte kerstgedichten aanbevelen met Google.Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.Kerst is voor jou, Omdat ik zoveel van je hou.Voeg toe aan uw facebook pagina door op de 'Vind ik leuk' button te klikken.Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden.Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen).
De gedichten app is momenteel beschikbaar voor alle iPhone, iPad en iPod producten en te downloaden in de Apple Store via deze button: Een eigen gedicht aan ons voorleggen?
Ingezonden door: Anneke, recept voor een liefdevol 20xx, begin met een onsje vrolijke lach, en 500 gram humor voor een nieuwe dag.
Laten we feesten gaan - Tim van Hamme - Niet gevonden wat u zocht?
Navigeer snel - kerstgedichten, welkom bij het prachtige korte kerstgedichten gedeelte van Gedachten-gedichten.Heeft u zelf ook een goed passend gedichtje voor op een wenskaart?Zo heeft u op elke verjaardag, feestje, bijeenkomst en waar dan ook ter wereld altijd de de mooiste gedichten paraat!Het is kerst dat betekent: de geboorte van de Heere jezus in Bethlehem!Ze willen allemaal een vriendje zijn.Ingezonden door: Vera, als de dag verdwijnt en die ene ster verschijnt, Dan weet je het begint met de geboorte van dit kind".En zo kan 20xx echt niet meer stuk.
Ingezonden door: Vera Ik wens je een lied van liefde, een lied van hoop en geluk, een lied van vrede in je hart, en voor 't nieuwe jaar een goede start!
Ook over kerstmis en het kerstfeest bestaan er vele kerstgedichten, maar ook korte kerstgedichten / kerstgedichtjes over het kerst zelf als kerst gedichten geschreven bedoeld voor de ander, die u in deze tijd van het jaar een kerstgedicht wilt schrijven of geven.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap