logo

Kort leren jasje only


21 Je kunt je jasje best in een bart smit aanbieding skylanders afgesloten kast opbergen, als het in die kast maar niet heel heet of vochtig.
20 Hitte kan ervoor zorgen dat het leer uitdroogt en scheurt, dus hang het jasje op een koele plek, ver weg van radiatoren of andere hittebronnen.
Door op Cookies accepteren te klikken, ga je hiermee korte documentaire akkoord.
3 Zorg ervoor dat het leer kan 'ademen'.
Veeg het zout er zo snel mogelijk af met een vochtige doek, zodat je droge of gescheurde plekken voorkomt.Deel 2 Een leren jasje schoonmaken.Dit geldt vooral voor motorjacks en dat soort jasjes.Breng nooit direct stoom aan op suède met een strijkijzer of waterkoker, want door de hitte kan het beschadigd raken.

korte kringloop van het water />

OK #10006, deel 1 Je leren jasje onderhouden 1, maak het leer waterdicht.
Met een middel om het leer te poetsen gaat je jasje wel glanzen, maar het kan er ook door verkleuren, uitdrogen of dof worden.
Opnieuw eindeloos te combineren op jurkjes, jeans en rokjes.4 Maak suède schoon met een speciale borstel of een droge spons.5, vermijd ook zogeheten 'zadelzeep vooral als je jasje van onbewerkt leer zonder waterbeschermende laag.Gebruik deze methode ook niet op andere soorten leer, of als je het niet zeker weet.14 Als het water in het leer trekt en er ontstaat een donkere vlek, maak het jasje dan verder niet meer schoon met water.Skip links, hoofdnavigatie, meer dan 1000 patronen maak altijd iets unieks.Klik hier voor meer informatie.Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid.Suède of nubuck mag alleen behandeld worden met producten die daar speciaal voor bedoeld zijn.Als je leer tijdelijk opbergt, laat de zak dan openstaan als dat kan zodat er lucht bij kan.
Een brede, zachte kledinghanger is het beste om uitrekken en kreuken te voorkomen.
16 Als er restjes van de gum aan het jasje blijven plakken, zet er dan heel voorzichtig de stofzuiger.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap