logo

Ing pas korting rijksmuseum 2018


Belang kunst en cultuur, johan van der Zanden, directeur Communicatie.
Een cookie is een klein tekstbestand dat een website op uw computer of mobiel toestel opslaat wanneer u onze site bezoekt.
Bezoekers van een winkelcentrum in Breda werden verrast met een scène uit de Nachtwacht, waarbij de hoofdrolspelers free ringtones for iphone 5 without computer uit het topstuk van Rembrandt tot leven werden gebracht.
Het thema van de verrassing was Onze helden zijn terug.ING verschillende kunst- en cultuurprojecten.ING deze voor een zo groot mogelijk publiek toegankelijk maken.Van der Zanden: Wij mogen trots zijn op onze Nederlandse cultuur, dat ook een belangrijke economische waarde vertegenwoordigt.Onze helden zijn terug, de opening van het, rijksmuseum en de speciale band met.Rijksmuseum aan, met als doel om samen het museum toegankelijk te maken voor een breed publiek.Een video- en fotoverslag kunt u terugzien via www.ING heeft een bijzondere band met het.Wij delen niet alleen een oer-Hollands DNA, maar ook een liefde voor de kunst.
Cultuur is sinds jaar en dag belangrijk voor onze klanten en medewerkers.
ING : De, iNG wil betrokken zijn bij Nederland, haar inwoners, bedrijven en instellingen.ING een lange termijn partnerschap met het.ING is op een bijzondere wijze onder de aandacht van het publiek gebracht.ING draagt met haar kunstcollectie ook een steentje bij aan het beschermen van ons nationale erfgoed.Het, rijksmuseum maakt gebruik van cookies.Kijk op voor korting op het.

#nocco #noccotrainingday #crossfit #aldrigtröja #teamwod #stockholm #djurgården Read more Media Removed - team hilke - Dethär är vi!


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap