logo

Hoeveel korting met ov chipkaart


hoeveel korting met ov chipkaart

De meeste treinreizigers betalen geen dubbel basistarief meer als ze met de OV-chipkaart overstappen van de ene naar de andere treinvervoerder.
We hebben nu een voorstel op tafel liggen dat doorgerekend.
Inmiddels wordt dit geld sinds 2014 weer teruggeïnvesteerd in het openbaar vervoer, en is geld terugvragen gemakkelijker geworden.
Vanaf is het studentenreisproduct er ook voor minderjarige mboers.Ze wijst op de tariefvrijheid die iedere concessieverlenende overheid heeft.Vraag m aan via.Voor reizen met Intercity direct is een toeslag verplicht active tab.Deze week stuurde Staatssecretaris Stientje van Veldhoven de werkagenda van het novb aan de Tweede Kamer.Zo kunnen reizigers nu eenvoudig hun geld terug vragen via.Kijk op voor kortingsabonnementen.Die korting kan alleen worden verrekend als je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo reist.Na advies van consumentenorganisaties wordt de nieuwe prijs in mei vervolgens definitief.In het novb nemen vervoerders samen met overheden gezamenlijk beslissingen over OV-gerelateerde onderwerpen. .
Normaal gesproken is een dergelijke adviesaanvraag openbaar.
In het verleden verdienden de vervoerders ook vele miljoenen euros aan vergeetachtige reizigers.
In sommige gevallen heb je een speciaal abonnement nodig om met korting te reizen of reis je zelfs helemaal gratis. .Ook kwam Translink vorig jaar onder dagje kempervennen korting vuur te liggen, vanwege de enorme winsten die het bedrijf volgens de jaarrekening heeft.Hieronder zie je de huidige instaptarieven.Als het saldo op je kaart negatief is, kunt je niet reizen.Dat gaat niet meer lukken.Mist u een woord?Reizigers moeten nu nog per vervoerder inchecken, maar reizigers ervaren dat als ongemakkelijk en ingewikkeld.Informeer bij je vervoerder naar reisproducten met groepskorting.En ook de vervangingskosten bij een defecte kaart zijn in Nederland veel hoger dan elders.Bij Arriva geldt de leeftijdskorting wel voor de bus, maar niet voor de trein.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap