logo

De grote kees de kort kinderbijbel


Wol wie it bytiden net car rental coupons codes 2018 sa maklik om it yn de goede rubryk ûnder te jonge gezinnen korting centerparcs bringen, mar in tillefoantsje as in mailtsje joech altyd wol in oplossing.
Al snel lezen blue lagoon promo code iceland we dat het ze beslist niet mee valt In hoofdstuk 16 al klaagt het volk dat ze geen brood hebben: Waren we maar bij de vleespotten van Egypte gebleven!
De functie van scriba blijft vacant.
Hoe komt het allemaal?
De 1e groeigroep is tot mei en in januari 2018 start de 2e groeigroep.Priester en Predikant op het zelfde spoor.Bij ons zou hij 0,5 fte kunnen werken en bij een andere gemeente voor minimaal 0,3 fte, maar die gemeente is nog bezig met het aanvragen van een solvabiliteitsverklaring.God echter komt ons en de kerk tegemoet.Fan herte wolkom yn ús gemeente.
Op de antwoordstrook dient u aan te geven welk bedrag u voor dit jaar aan onze gemeente wilt geven en in hoeveel termijnen u deze bijdrage wenst te betalen.
Apartheid 21-6 Ongelijk van de Bijbel over Kanaänieten?
In verband met ruimtegebrek in dit nummer, wordt de oplossing van de 'Krystpuzel' in het februarinummer geplaatst.Het gaat in het pastoraat om de ontmoeting, de verbinding met mensen.Eelco van der Veer Van de redactietafel Goedenmorgen, ook namens de redactieleden iedereen veel heil en zegen toegewenst voor het jaar dat net begonnen is,ook aan de lezers, om útens.Wie zich uitlevert aan prikkels van buiten, raakt eraan verslaafd.In de Bijbel lezen we van een stem die klinkt: Zie Ik maak alle dingen nieuw.U bent toch in ons midden, Heer?Daarnaast zal Sietske Stierhout stoppen als kerkrentmeester.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap