logo

Cadeaukaart hema online gebruiken


Bij zakelijke bestellingen vanaf.000,- ontvangt u gratis het Primera Keuze & other stories promo code free delivery cadeaukaart cadeaudoosje.
Heb je al een Keuze cadeaukaart?
Altijd een passend cadeau!
De ontvanger kan kiezen uit een van de vele producten die hema aanbiedt, van kleding en verzorgingsproducten tot kantoorartikelen en interieurdecoratie.
Primera Keuze cadeaukaart is Giftcard van het Jaar 2017.Klik hier voor uitgebreide uitleg en werking van de Primera Keuze cadeaukaart.Met de Keuze cadeaukaart kiest de ontvanger zelf uit meer dan 100 cadeaukaarten uit het assortiment van Primera zoals m, Media Markt, hema, De Bijenkorf, ICI Paris XL, Diner Cadeau, Intratuin, Nationale Bloemenbon, Karwei, Nationale Sauna cadeaubon, iTunes Gift Card en vele anderen.Voor ieder budget vanaf 5,- een cadeau naar keuze.IDeal, PayPal, Creditcard of per bank.Wanneer je het moeilijk vindt om een keuze te maken uit het grootste assortiment cadeaukaarten, is de Primera Keuze cadeaukaart de ideale oplossing!Ook in de online shop kan de cadeaukaart worden gebruikt.
Zo zit er voor ieder een leuk cadeau tussen!
Let op: het is (nog) niet mogelijk om te betalen met een cadeaukaart bij het bestellen van gebak, fotoartikelen en cadeaukaarten in de webshop.
De hema Gift Card is te besteden in alle winkels in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg.Met de Keuze cadeaukaart kiest de ontvanger zelf uit meer dan 100 cadeaukaarten uit het assortiment van Primera zoals m, Media Markt, hema, De Bijenkorf, ICI Paris XL, Diner Cadeau, Intratuin, Nationale Bloemenbon.Bekijk dan hier je saldo.Voor jezelf, maar ook als cadeau voor iemand anders.Hema is hét warenhuis waar je altijd iets leuks kan vinden.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap