logo

Bram de kort dongen
bram de kort dongen

Lees meer Gezocht planner hockey jeugd Hockey Nieuws Aan het einde van het seizoen legt onze vaste kracht, Miranca de jumbo cash voucher Gelder, haar taken binnen de scheidsrechterscommissie neer.
Lees meer Ongelukkige zondag voor Dames 1 Hockey Nieuws Een strafcorner in de laatste seconde nekt het zaalweekend voor dames.
Eigenaar en HBSer Peter Schwarz is al meer dan 30 jaar actief in de drukkerijwereld, waarvan de laatste 25 jaar met Screenhouse.
Lees meer Archief en jubileumboek redactie zoeken.
Het initiatief voor deze samenwerking kwam van Jan Hillenaar van Joost van Vliet Makelaars, die hiervoor zijn netwerk inschakelde.Lees meer Blauw Geel38 - HBS 1-1 Nieuws HBS had in de Derde Divisie uit bij het hoger op de ranglijst staande Blauw Geel38 in het Noord-Brabantse Veghel, na een 01 voorsprong bij het ingaan van de rust, heel lang zicht op een tweede driepunter.Lees meer, gezocht: Trainers voor diverse HBS Jeugdteams (O19 t/m O13).Lees meer HBS 1 wint ruim van Dosti 1 Algemeen Nieuws Wat was het een heerlijk weekend op onze club, zowel de zaterdag als de zondag was het lekker druk en alle uitslagen vielen gunstig uit.Lees meer, hBS 1 verslaat regerend landskampioen Excelsior'20.
Iets wat vooraf bijna onmogelijk leek is toch gebeurd!
Lees meer laatste weekend in de zaal Hockey Nieuws Onze dames hebben in Rotterdam hun laatste 2 wedstrijden met wisselend succes gespeeld.Na een forse nederlaag tegen de KZ-dames (1-7) werd Alphen gedecideerd aan de kant geschoven (4-0).Lees meer Foto's GKE '18 Gouden Kraaien Ei Toernooi Op Flickr vind je een heleboel foto's terug van het Gouden Kraaien Ei Toernooi '18.Foto's zijn van Rachelle Advocaat.Dit decennium of tweede lustrum wordt in week 26 gevierd en met name op vliegbasis Gilze en Rijen.De gelegenheid is nog specialer.De vrienden van AFC hadden geen schijn van kans.
Lees meer Exploitatie Commissie zoekt een planner Algemeen Nieuws Het plannen van bardiensten is én van de taken van de Exploitatie Commissie (EC).
Lees meer Frits Broers voetbalvoorzitter HBS Algemeen Nieuws Na zich ruim 7 jaar met grote passie ingezet te hebben als voorzitter van de voetbalafdeling zal Nick Schavemaker per zijn taken overdragen aan Frits Broers.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap