logo

20 korting ns
20 korting ns

Reizen met Keuzedagen, zakelijke abonnementen.
De voordelen op een rij, samenreiskorting : 40 korting voor 3 medereizigers.
Dit ticket kost 39 euro, wat bij lange reizen goedkoper kan zijn dan een normaal voltarief treinkaartje: dat kan tot ruim 52 euro kosten.
Altijd Vrij : altijd vrij reizen met.Weekend Vrij : vrij reizen in dominos coupon code singapore het weekend, 40 korting in de overige daluren.Je koopt nu een Trein Dagretour voor maar 20 euro, dat is bijna 50 korting!Op én traject, verfijn uw keuze, ik reis vooral.Lees meer, terug.00.Wanneer reist u precies met korting?Een woordvoerder van NS heeft tegenover laten weten dat de off-peak-dagkaart op Koningsdag heel de dag geldig.Kijk op /winkels voor de locaties en de actuele openingstijden).Weekend Vrij, onbeperkt reizen in het weekend 40 korting buiten de spits, dal kiomi korte laarzen light grey Vrij.Het betreft een e-ticket dat uitgeprint moet worden.
Voor maar 24,50 extra.
De daluren zijn op werkdagen van.00 -.30 uur, van.00 -.00 uur en van.30 -.00 uur en in de weekenden en op feestdagen de gehele dag. .
Daardoor is de samenreiskorting heel de dag geldig.Dan kun jij met die persoon samen reizen.LET OP: e-ticket op mobiel is niet mogelijk.De kaartjes zijn niet geldig tijdens Koningsnach (dus in de nacht van 26 op 27 april).Bestel hier je tickets.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap